Autor Thema: HD contours option on my Simrad plotter  (Gelesen 811 mal)

Offline davidoff2464

  • Jungbrut
  • *
  • Beiträge: 18
  • My/Mein Echo Equipment: Go-5
HD contours option on my Simrad plotter
« am: 07 Oktober 2018, 16:47:08 »
Hi everyone,
I have a simrad with a cmap chart able to show multiple maps at a time, I am able to do similar things in my custom map for Aerial Images and vector chart, however I am unable to do the same for HD contours.
How to create an HD contours chart and enable it over my vector chart? I do not find any hint on insight map creator 7.4 or maybe I am unable to catch it up.
I created the HD chart so I can toggle from my  standard chart to it but I would like to do in a similar way of HD flag ON and OFF with my cmap card.
Sorry if I am not clear.
Thanks in advance for help!
David

Offline gregory

  • Insight Map Creator
  • *
  • Beiträge: 674
Re: HD contours option on my Simrad plotter
« Antwort #1 am: 09 Oktober 2018, 21:47:20 »
Your question is clear but it's on the boundary where I don't know if I'm allowed to answer.

Offline DannyGeysen

  • Schwarmfisch
  • **
  • Beiträge: 79
Re: HD contours option on my Simrad plotter
« Antwort #2 am: 20 Oktober 2018, 19:17:46 »
Hi David,

What do you mean by HD contours? That is not clear to me ...

Offline gregory

  • Insight Map Creator
  • *
  • Beiträge: 674
Re: HD contours option on my Simrad plotter
« Antwort #3 am: 22 Oktober 2018, 15:53:37 »
He's referring to utilizing the toggle for High Resolution Bathymetry charts.

Offline davidoff2464

  • Jungbrut
  • *
  • Beiträge: 18
  • My/Mein Echo Equipment: Go-5
Re: HD contours option on my Simrad plotter
« Antwort #4 am: 23 Oktober 2018, 13:36:20 »
Yes excatly!

Offline fjordfischer

  • Moby Dick
  • *******
  • Beiträge: 2041
  • My/Mein Echo Equipment: HDS-7 Carbon, HDS-7 G3, HDS-7 G2, SS3D, echoMAP-71sv
Re: HD contours option on my Simrad plotter
« Antwort #5 am: 23 Oktober 2018, 14:06:06 »
But you can compensate this over the chart selection, with 1. your standard chart (name 1) and 2. the same additionally with "your" HD contours (closer depth lines, name 2). Change with one finger tip.